Masterclasses Neuro-Leadership

Neurowetenschappelijk onderbouwd leiderschap

Toegepaste neurowetenschap is de sleutel tot toekomstbestendig leiderschap

BrainSmart Academy biedt jou diverse inspirerende Masterclasses in neurowetenschappelijk onderbouwd leiderschap (in het kort neuroleiderschap). 

Neuroleiderschap is sterk in opkomst, als antwoord op actuele leiderschapsvraagstukken (digitale transformatie, hybride werken, boeien en binden van de jongste generaties, krappe arbeidsmarkt, uitstroom van personeel, hoge verzuimcijfers)

In neuroleiderschap combineer je inzichten uit de toegepaste neuropsychologie met traditionele leiderschapstheorieën, waardoor je effectiever leiding kunt geven aan alle generaties.  

Met neuroleiderschap richt je je op het begrijpen van de werking van de hersenen en de invloed van emoties en besluitvorming op gedrag. Met deze kennis kun jij als leider effectievere besluiten nemen en een werkomgeving  creëren waarin mensen floreren.

Integratie van neurowetenschappelijke kennis in jouw leiderschap helpt je tevens om potentiële verbeterpunten te identificeren, de dynamiek en samenwerking in teams te verbeteren en werknemers te inspireren tot optimale prestaties.

Ook helpt neuroleiderschap je bij het begrijpen van het effect van stress op mensen en het ontwikkelen van de juiste strategieën om de betrokkenheid en het algemene welzijn van medewerkers te verbeteren.

Alle reden dus om je te bekwamen in neuro-leiderschap!

Dankbare klant

Nou ……. en een dankbare klant. Als je denkt dat je als leider wel van alles bent tegen gekomen en ook denkt dat je daar goed mee om kan gaan, ga dan een een training in Neuroleiderschap van BrainSmart Academy volgen. Het was maar een halve dag, maar dan moet je je daarna ook echt even tot bezinning komen. Wat is er meer uit mensen te halen! Onvoorstelbaar veel en ook zo simpel! Anneke van der Kuip kruipt nog net niet in je hersenpan, maar weet wel alles te benoemen. Echt kundig en de moeite (en zeker het geld) waard om van haar een training te krijgen. 

gsplinter

G. Splinter

Manager Business Development, Quality Mentor

Heb je een vraag over onze dienstverlening? Of wil je graag met ons sparren? Stuur een E-mail naar info@brainsmartacademy.nl