teamontwikkeling-tekst

Heb jij een ambitieus en leergierig team en zetten jullie graag je brein op scherp?

Net als voor excellerende teams in de topsport, is het ook voor zakelijke teams cruciaal om energie te steken in coaching en training. 

Juist in drukke tijden, waarin de waan van alledag het vaak wint van reflectie en groei. 

Door samen frequent in ontwikkeling te blijven, verbeteren jullie de teamprestaties, werken jullie beter samen en benutten jullie ieders talent optimaal. 

Kies uit één van onderstaande trainingen of vraag naar onze maatwerk teamtrainingen en teamcoaching. 

Workshops voor High Performing Teams:

MT Accelerator 

Jouw managementteam heeft een overvol takenpakket en steevast een lange vergaderagenda. Elk MT lid werkt keihard aan het behalen van organisatiedoelstellingen. Maar hoe groot is jullie gezamenlijke effectiviteit? Hoe goed werken jullie onderling samen? Versterken en inspireren jullie elkaar en de organisatie voldoende, zodat de gezamenlijke veranderkracht toeneemt? Kan dit beter? Ga aan de slag met de MT accelerator!

BrainSmart Teamwork

Stop de stress, energize je team en krijg moeiteloos meer gedaan in minder tijd! In de training BrainSmart Teamwork leren jullie effectief om te gaan met jullie kostbare tijd, energie en aandacht.  Daar is assertiviteit voor nodig maar ook innerlijke rust en een "agile" mindset. Een goed relativeringsvermogen én het vermogen de juiste  prioriteiten te stellen.  Breng de rust en energie terug in je team en schrijf je in voor de training BrainSmart Teamwork!

Neuro-Sales voor Salesteams 

Als ambitieus salesteam kennen jullie de wensen en eisen van jullie (potentiële) klanten.  Maar in hoeverre spelen jullie al in op de  neurologische behoeftes van jullie klanten? Adresseren jullie voornamelijk de ratio van jullie klanten, of ook het onbewuste emotionele deel van hun brein,  dat verantwoordelijk is voor maar liefst 95% van elk klantbesluit? Stap in het onbewuste brein van je klant en geef een boost aan je salesresultaten!

Monkeybusiness Teamtraining

In de teamtraining "Monkeybusiness" krijg je een hilarische kijk op gedrag op de werkvloer.  Want wij mensen dénken wel dat we heel beschaafd en rationeel zijn, maar is dat wel zo? Of is niets dierlijks ons vreemd?  In de training Monkeybusiness leer je jezelf en jouw collega's kennen als nooit tevoren! Je keert gegarandeerd terug naar de werkvloer met een groot gevoel van saamhorigheid en toegenomen werkplezier!

Ambities weer scherp

We zijn als team van Krb. communicatie het jaar gestart met een teamtraining van BrainSmart Academy. Geweldig wat we in een paar uur wisten te bereiken. In korte tijd hebben we onze persoonlijke eigenschappen, waarden en ambities in kaart gebracht en uitzicht gekregen op ieders persoonlijke passie. Het heeft ons geholpen om ambities voor het komende jaar scherp te krijgen, te werken aan de realisatie ervan én het vergrootte ook nog eens  onze teamspirit. Chapeau!

J. Procée

Adviseur fondsenwerving en communicatie