Tekst-leading-change

Geef jij in je organisatie leiding aan verandering?

Dan is het van groot belang dat jij niet alleen weet hoe procesverandering werkt, maar ook kennis hebt van gedragsverandering.

Als jij weet hoe je menselijke veranderprocessen effectief kunt begeleiden, behaal je veranderdoelstellingen sneller en met meer gemak. Jouw impact en invloed neemt toe en je zult minder te maken krijgen met  weerstand, bezwaren en stagnatie.

Ontdek hoe je mensen moeiteloos in beweging krijgt!

Aanbod trainingen

Leading Change
Program (LCP)

Het Leading Change programma is ontwikkeld voor veranderaars die graag mensen in beweging zetten. Het Leading Change Programma is geschikt voor vooruitstrevende agile coaches, scrum masters, projectleiders en adviseurs. Je bekwaamt jezelf in veranderkunde vanuit  gedragswetenschappelijk perspectief. 

Masterclass Verandergedrag

Mensen willen wel veranderen, maar niet veranderd wórden.  Leer in de masterclass Verandergedrag hoe je mensen moeiteloos en gemotiveerd meekrijgt met verandering, door in te spelen op de neurologische behoeften van je doelgroep.  Deze masterclass is geschikt voor professionele veranderaars, maar ook voor leidinggevenden en ervaren salesprofessionals. 

Consultancy Excellence Program (CEP)

Heb jij minimaal 2 jaar ervaring als adviseur van interne of externe klanten?  Wil jij je graag ontwikkelen in trusted advisorship en werken aan je invloedvaardigheid?  Bekwaam jezelf in 6 essentiële softskills, waarmee je jouw expertise op de juiste wijze over de bühne krijgt. Zo versterk je jouw vertrouwenswaardigheid, impact en invloed 

Young Talent Programma

Ben jij eigenzinnig, een snelle denker en vaak een paar stappen vóór op anderen?  Breng jij graag vernieuwing en wil je keuzes maken die zowel jou als anderen verder helpen? Wil jij graag meer zichtbaarheid, impact en invloed? Doe mee met het BrainSmart Young Talent Programma en werk intensief aan jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling!

Heb je een vraag over onze dienstverlening? Of wil je graag met ons sparren? Stuur een E-mail naar info@brainsmartacademy.nl

Waarom kiezen voor een training in verandermanagement bij BrainSmart Academy?

BrainSmart Academy is gespecialiseerd in toegepaste neurowetenschap en combineert deze kennis met expertise op gebied van bedrijfskunde, leiderschap en personeelsbeleid.

Neurowetenschappen zijn belangrijk voor verandermanagers omdat zij inzicht verschaffen in de manier waarop mensen veranderingen verwerken en erop reageren. Door te begrijpen hoe mensen op veranderingen reageren, kunnen verandermanagers met meer succes veranderingen begeleiden.

Door de neurologische basis van verandering te begrijpen, kunnen managers de belangrijkste gebieden identificeren waarop zij zich moeten richten bij het plannen en uitvoeren van veranderingsinitiatieven. Dit helpt hen effectieve strategieën voor verandermanagement te ontwikkelen en de weerstand tegen verandering te verminderen.

Toegepaste neurowetenschap biedt ook inzicht in de invloed van stress op besluitvorming en gedrag, wat managers kan helpen te anticiperen op weerstand tegen verandering en deze te beheersen.

222222222222-01